top of page

Wonen in The Abbey


Hi allen,


Mijn naam is Francisco en ik ben deel van de Kingdom Lifestyle Community hier in The Abbey te Cadier en Keer.

Al jaren was ik op zoek naar een plek om voor een langere periode tot rust te komen en God te zoeken, dit vanwege de hectiek van mijn werk- en privé leven. Ik heb verschillende visioenen en/of dromen gehad over afzondering met God in een natuurlijke omgeving. Een plek waar God mij weer opbouwt en Zijn richting helder toont.

In The Abbey heb ik dat gevonden, in de community met gelijk gestemde. God staat bij ons centraal. Wat me verder aanspreekt zijn de spontane ontmoetingen die ik heb met de jongeren die ook op The Abbey heuvel woonachtig zijn. Ik kom ze tegen wanneer ik bijvoorbeeld de hond van Coen en Gerda uitlaat. Daarnaast kan ik binnen The Abbey ook mijn passie voor koken kwijt en geniet ik van de verscheidenheid aan mensen die hier woonachtig zijn.


Ik ben dankbaar mijn bijdrage aan het geheel te kunnen leveren!


Dag.

God Zegen 🙏🏾

Grt Francisco

343 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Jullie halen het goud naar boven!

Een prachtig team mag het kinderwerk verzorgen binnen Nieuw Leven Maastricht. Het mooie aan dit werk is dat we de kinderen dichterbij het Vaderhart van God mogen brengen. Wij mogen ze vertellen dat Go

Kinderwerk

Comments


bottom of page