top of page

Jullie halen het goud naar boven!

Een prachtig team mag het kinderwerk verzorgen binnen Nieuw Leven Maastricht. Het mooie aan dit werk is dat we de kinderen dichterbij het Vaderhart van God mogen brengen. Wij mogen ze vertellen dat God hun kent en van hen houdt. We mogen samen met hen op zoek gaan, naar de prachtige gaven en talenten, die God hen gegeven heeft.

Het programma is voor kinderen van 0-12 jaar. Dit programma proberen wij zo aan te bieden dat elk kind op zijn of haar leeftijd het prachtige Koninkrijk en De Koning mag gaan ontdekken en ontmoeten.


Elke 2e zondag van de maand is er een kinderdienst in de kinderruimte. Wat wij zoal doen? We zijn al eens op zoek gegaan naar een schat, de schat in de Hemel!! Hebben een koningskroon geknutseld omdat we koningskinderen zijn, hebben we Moederdag met elkaar kunnen vieren en onze moeders kunnen eren. Aankomende periode zullen we bezig zijn met het thema “God kent jou”. Een prachtig thema!! Ons gebed is dan ook dat elk kind dit als waarheid zal omarmen en het zijn/haar hele leven met zich mee zal dragen.

Gods Vaderhart is blij met elk kind. Hij verheugt Zich in hen. Ook ons hart wordt blij als we horen hoe kinderen thuis verder gaan met het thema waar we mee bezig zijn geweest.


Hieronder enkele reacties van ouders:


“Eenmaal thuis gekomen ging Thomas aanbellen bij de buren “Henny, kijk ik heb een kroon gemaakt, ik ben een Koningskind” Thomas nam de kroon mee naar school, naar de winkel, op bezoek, op iedere plek werd hij aangesproken. Vriendjes bleven spelen om samen zo een diamanten kroon te maken. Thomas vertelde hoe liefdevol God hen heeft gemaakt.


“ Jullie halen echt het goud naar boven bij de kinderen”


“In de ochtendspits in de auto, onderweg naar school hoorde we onze Gabriëlla van amper 2 jaar heel zachtjes in haar zelf zingen en naar buiten kijken. Ik vroeg aan mijn oudere dochter of ik het goed hoorde? Zij zong een liedje dat ik vaak luister onder het koken en het enige wat ze telkens herhaalde was “”Halleluja, Halleluja, Halleluja”. Zij was de Heer aan het prijzen. Van de vele liedjes die ze hoort, op school of televisie of wellicht van haar tienerzussen, had ze dit in haar hartje om te zingen. Dank U wel daar voor, lieve Heer.


“Op weg van The Abbey naar huis hadden we een vogeltje gevonden dat niet meer kon vliegen. We hadden het meegenomen en in de auto had Ravi (3jaar) ervoor gebeden. Toen we thuis waren en hem in een doosje wilden leggen vloog hij weer weg. God houdt ook van vogels. Hoe God beweegt door de jongsten heen.”


Als kinderwerker maak je een verschil in de levens van de kinderen, heb hij een passie voor Jezus en kinderen? Meld je aan in ons team en dan maken we graag kennis.

80 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Kinderwerk

Comments


bottom of page