top of page

Hulp & Gebed

32965906_1806583576046786_12548364356812
We zijn er voor je!

We willen met elkaar een familie vormen. Samen zoeken we God, bouwen we vriendschappen en beleven we de mooiste momenten. Maar we zijn er ook voor elkaar wanneer het moeilijk is, of je nu al jaren met ons mee loopt of ons nog maar net hebt ontdekt. We zijn er dus ook voor jou!

Praktisch
Er kan van alles zijn waar je hulp bij nodig hebt. Misschien voel je je eenzaam en zou je af en toe eens een praatje met iemand willen maken? Of heb je een klus in huis waar je een tweede paar handen bij nodig hebt? Of, misschien ben je juist op zoek naar mensen die jij kunt helpen, door bijvoorbeeld een boodschap te doen of een keertje iemand te bellen. Wij brengen graag vraag en aanbod bij elkaar, door mensen met een hulpvraag te verbinden aan mensen die kunnen helpen. Heb je een praktische hulpvraag? Vul dan onderstaand contactformulier in. 

 

Gebed

Misschien heb je meer nodig dan praktische hulp, en hoop je op doorbraak in je leven, genezing of een wonder, iets wat het onmogelijke weer mogelijk kan maken. Met welk probleem je ook zit en hoe groot je nood ook is, het is goed om het in gebed bij God te brengen. En daar helpen we je graag bij. Laat ons via de knop hieronder weten waar je mee worstelt en we bidden met je mee. Uiteraard gaan we vertrouwelijk met jouw verzoek om.

bottom of page