Credo Huis 


Weet u dat er in Maastricht en omgeving meer dan 200 t(h)uisloze jongeren geregistreerd staan? Dat wil zeggen jongeren tussen de 18 tot 24 jaar die dakloos/thuisloos zijn geworden en tussen wal en schip terecht zijn gekomen.

Het is schrijnend om erachter te komen dat dichtbij huis jongeren (over)leven en dagelijks opzoek zijn naar eten en onderdak! Opzoek naar een hoopvolle toekomst, een toekomst met perspectief. Het Credo Huis vangt deze jongeren liefdevol op en biedt hen een veilig woonhuis waar ze tot rust kunnen komen. Samen met een geweldig team en vele vrijwilligers helpen zij deze jongeren bij het (her-) ontdekken van hun identiteit, bekwaamheid en zelfstandigheid door tijd, liefde en aandacht in hen te investeren. De jongeren worden uitgedaagd en ondersteund om hun gaven en talenten te ontdekken zodat ze volledig tot hun doel kunnen komen en kunnen reïntegreren in de maatschappij.

Het Credo Huis, onderdeel van de stichting Credo Ministries, is een particulier initiatief die samenwerkt met bedrijven en bestaande hulpverlening. Het doel is om in de nabije toekomst meerdere huizen te openen. Help mee en investeer samen met ons in de toekomst van deze jongeren!


Meer informatie

www.credohuis.nl
Facebook Credo Huis

Rekeningnummer NL96RABO0144699338, ANBI geregistreerd