Training Twee: Firestarters 

Training twee

Leven en God dienen vanuit passie
Leven vanuit Gods identiteit en het volgen van je bestemming
Leven vanuit kracht in heiligheid, gebed, genezing en profetie

 
Dit zijn een paar onderwerpen die aan bod komen in de firestarterstraining: Training Twee.
 
Training Twee, Firestarters is een training ontworpen om jou te helpen om God en Zijn koninkrijk door jouw leven zichtbaar, vol van liefde en betrokken te laten zijn op de plekken waar Hij jou plaatst en leidt. Op je werk, school, buurt, in de samenleving of thuis? We willen je helpen om vanuit passie doelgericht te leven vol van Gods kracht. Het is soms best eng om uit je comfortzone te stappen. Firestarters gaat je helpen om risico’s van geloof te durven nemen, zodat mensen om jou heen een ontmoeting met God kunnen hebben.
 
Samen gaan we ontdekken dat God 100% goed is en dat Hij ons als Zijn geliefde kinderen ziet. Als wij overstromen van Zijn Liefde, werkt dit aanstekelijk naar anderen toe. Aan de hand van praktische (huiswerk)opdrachten hopen we er samen met jou achter te komen hoe dit er voor jou persoonlijk uitziet. 
 
Het doel van Training Twee, Firestarters is om jou te helpen vanuit passie te leven in plaats vanuit prestatie of verplichting. Een leven dat geleid wordt door je bestemming, vanuit jouw door God gegeven identiteit. Een identiteit die wordt aangewakkerd door de kracht van je Hemelse Vader. 
 
Als groep gaan we met elkaar in gesprek over het onderwijs, delen we getuigenissen en gaan we vooral aan de slag met concrete activeringsopdrachten die je helpen om op een natuurlijke manier een bovennatuurlijke levensstijl eigen te maken. Zo gaan we o.a. aan de slag met profetie, gebed, genezing en elkaar bemoedigen om samen met Jezus een leven van overwinning te leven. Voor deelname aan Training Twee is het van belang dat je een goede basis hebt gelegd op Training Eén, de discipelschapscursus.
 
Ons verlangen en gebed is dat je door deze training gepassioneerd raakt en de Hemelse Vader ontmoet. Laat het vuur van de Heilige Geest in en door jou heen branden! 
 

Wanneer en waar

12 woensdagavonden, vanaf 9 januari 2019. Van 19.30 – 22.00 uur. Bij de cursus heb je een reader nodig die je voor 20, - euro kunt bestellen. De training wordt overigens meerdere keren per jaar gegeven.
 

Trainers

Lucien Lo-A-Njoe
Joy Jacobus
Annelies van Belle
 
Meer info & aanmelden via info@nieuwlevenmaastricht.nl
Stuur bij je aanmelding je volledige naam, telefoonnummer en e-mailadres mee.