NLM Vrijwilligers

Het verlangen van Nieuw Leven voor jou is, dat je ontdekt welke unieke persoonlijkheid God in jou heeft gelegd en dat je deze ontvangen belangstelling, talenten en mogelijkheden gebruikt om een verschil te maken binnen en daardoor ook buiten de kerk.

Wil je meebouwen en ben je op zoek naar een leuke vrijwilligersfunctie binnen Nieuw Leven? Bekijk hieronder een aantal mogelijkheden. Lees ook eens de blog Gods Koninkrijk: bouw je mee?


bright-celebration-dark-976862   art-blur-cappuccino-302899

Productieteam

Je steekt graag je handen uit de mouwen voor het klaarzetten en opruimen van het benodigd materiaal voor de kerkdienst. Door jouw inspanningen kan de dienst plaatsvinden.
 

Cateringteam

Je laat gasten zich thuis voelen.
Je bent zorgzaam, gastvrij, vriendelijk, behulpzaam en hygiënisch. Je hebt affiniteit met het bereiden van eten en drinken.     
cheerful-colleague-connection-   audio-dj-mix-63703

Welkom team

Je verwelkomt gasten op warme wijze en wijst hen de weg. Je bent gastvrij, vriendelijk, enthousiast en behulpzaam.

 

Geluidsteam

Je verzorgt de gehele multimediale uitvoering tijdens de dienst. Je hebt verstand van techniek en affiniteit met muziek. Je hebt een goed gehoor, bent flexibel en behulpzaam.remi-walle-86579-unsplash   adult-beautiful-blur-374703

Stewards team

Je zorgt dat de dienst zo ordelijk mogelijk verloopt. Je bent gastvrij, vriendelijk en behulpzaam. Je bent goed in het houden van overzicht en je bent oplettend.
 

Vertaal team

Je zorgt dat internationale gasten de dienst in goed Engels kunnen volgen. Je hebt een goede beheersing van de Engelse taal, zowel gesproken als geschreven.alex-litvin-790876-unsplash   boy-child-childhood-346796

Beamer team

Je zorgt dat iedereen in de zaal God kan aanbidden met de weergegeven liederen. Je bent alert en handig met een laptop.

 

Kids team

Je hebt passie voor kinderen en wil graag bijdragen aan hun groei. Tijdens de preek verzorg je met een team een aparte dienst voor de kinderen waarin ze nieuwe dingen leren en God ontmoeten.adult-audience-black-and-white   rosie-fraser-592594-unsplash

Aanbiddingsteam

Tijdens de diensten en andere evenementen verzorg je samen met het team de aanbidding.
 

Ministry team

Tijdens en na de dienst ben je beschikbaar om voor mensen te bidden.

 

 

 

Interesse? Stuur een mailtje naar info@nieuwlevenmaastricht.nl, spreek iemand aan na de dienst of vul een kaartje in bij de welkomsttafel.