NLM Vrijwilligers

Het verlangen van Nieuw Leven voor jou is, dat je ontdekt welke unieke persoonlijkheid God in jou heeft gelegd en dat je deze ontvangen belangstelling, talenten en mogelijkheden gebruikt om een verschil te maken binnen en daardoor ook buiten de kerk.

Wil je meebouwen en ben je op zoek naar een leuke vrijwilligersfunctie binnen Nieuw Leven? Bekijk hieronder een aantal mogelijkheden. Lees ook eens de blog Gods Koninkrijk: bouw je mee?


 

Je steekt graag je handen uit de mouwen voor het klaarzetten en opruimen van het benodigd materiaal voor de kerkdienst. Door jouw inspanningen kan de dienst plaatsvinden.

 

Je laat gasten zich thuis voelen.
Je bent zorgzaam, gastvrij, vriendelijk, behulpzaam en hygiënisch. Je hebt affiniteit met het bereiden van eten en drinken.
No Photo icon   No Photo icon
     

Je verwelkomt gasten op warme wijze en wijst hen de weg. Je bent gastvrij, vriendelijk, enthousiast en behulpzaam.

 

Je richt verschillende ruimtes sfeervol in. Je bent creatief, je hebt oog voor detail, sfeer en styling.
No Photo icon

 

No Photo icon

Je verzorgt de gehele multimediale uitvoering tijdens de dienst. Je hebt verstand van techniek en affiniteit met muziek. Je hebt een goed gehoor, bent flexibel en behulpzaam.

 

Je zorgt dat internationale gasten de dienst in goed Engels kunnen volgen. Je hebt een goede beheersing van de Engelse taal, zowel gesproken als geschreven.
No Photo Icon

 

No Photo Icon

Je zorgt dat de dienst zo ordelijk mogelijk verloopt. Je bent gastvrij, vriendelijk en behulpzaam. Je bent goed in het houden van overzicht en je bent oplettend.

 

Je zorgt dat iedereen in de zaal God kan aanbidden met de weergegeven liederen. Je bent alert en handig met een laptop.
No Photo Icon    
     

Je zorgt dat de centrale dynamiek voor iedereen goed zichtbaar is. Je bent alert en hebt affiniteit met (licht-)techniek.

 

 

Wil je contact opnemen met een van de leiders?
Gebruik hiervoor het contactformulier of kom op zondag naar de infobalie.