NLM Events banner
NLM Events


Waarom NLM Events?

We zitten met Nieuw Leven in een mooi seizoen. NLM bied iets unieks waar in deze regio steeds meer vraag naar is, en mensen haken daar op aan. De diensten worden dan ook steeds drukker bezocht, en daarmee worden ook de activiteiten en evenementen buiten de reguliere diensten steeds grootschaliger, met meer bezoekers, meer bekende sprekers en passen ze regelmatig niet meer in La Belletsa. Met deze mooie vooruitgang groeit ook de vraag naar een stukje professionalisering in de organisatie van al deze evenementen.  Met een enthousiast team kunnen we de evenementen nog professioneler, creatiever en mooier maken dan ze al zijn!
 

Wat doet NLM Events?

Voorafgaand aan een evenement:
Het NLM Events team is in eerste instantie het ‘creatief brein’ achter een evenement of conferentie. Wanneer er vanuit NLM een vraag ontstaat voor een evenement, komen we samen om te brainstormen over hoe we dit het beste kunnen gaan vormgeven (denk aan thema, locatie, sprekers, aankleding, marketing & design) en welke praktische zaken er georganiseerd moeten worden (denk aan bezichtigen en boeken van een locatie, catering, slaapplek en vervoer voor de sprekers, het maken van promotiemateriaal, inschakelen en aansturen van teams, etc.).
Tijdens een evenement:
Het NLM Events team is tijdens een evenement aanwezig en aanspreekpunt voor bezoekers, sprekers en teamleiders. Het team bewaakt het draaiboek, stuurt de verschillende teams aan, kijkt of alles soepel verloopt en springt in als vliegende keep waar nodig.
 

 

Wat doet NLM Events niet?

- Het organiseren van de gewone zondagse diensten of andere reguliere activiteiten zoals firestarters, discipelschapstraining of de Kingdom Lifestyle school.
- Alles zelf praktisch uitvoeren. Het idee is dat we anderen/andere teams gaan aansturen, zowel voorafgaand als tijdens het evenement.
 

Welke evenementen staan er nu op de planning?

  • David Hogan (26 & 27 maart 2019)
  • Fire Night met team van Bethel (6 april)
  • Kerst 2019
  • Open Hemel Conferentie (Pinksteren 2020)
 

Hoeveel tijd kost dit team me?

Het NLM Events team is niet een team dat structureel tijd kost, maar zich concentreert rondom de specifieke evenementen. Voorafgaand aan een evenement zijn er twee teammeetings, ééntje ruim van tevoren (het creatief brainstormen) en ééntje vlak van tevoren (doornemen van het draaiboek, puntjes op de i). Tussen deze meetings heb je de mogelijkheid verschillende actiepunten op te pakken, dat is maar net wat je leuk vind. Denk hierbij aan het bezichtigen en boeken van een locatie, het regelen van een accommodatie voor de spreker, het inschakelen van teamleiders of het opzetten van een marketingcampagne. Tijdens het evenement is het belangrijk dat je aanwezig bent, evenals bij de opbouw en afbouw.


Interesse? Stuur een mailtje naar anne-maaike@nieuwlevenmaastricht.nl!
Anne-Maaike van Schayck, 21/02/2019