Open Hemel Conferentie 

'Open hemel' conferentie 18 t/m 20 mei 2018 met Julian & Katia Adams en Bert & Mirjam de Hoop


Wil je meer weten over wat het betekent om onder een open hemel te leven? De NLM Conferentie 'Open Hemel’ bestaat uit geweldige diensten met aanbidding, goed onderwijs en de kans om God te zien werken door tekenen en wonderen. Jezus opende voor ons de hemel, een nieuwe levende weg waardoor het bovennatuurlijke, natuurlijk voor ons is geworden. 

Open Hemel Conferentie

Leer tijdens deze conferentie dat leven onder een open hemel je de mogelijkheid geeft om door je eigen limieten en mogelijkheden heen te breken. Vertrouw op God voor het onmogelijke. Geef God, Zijn Zoon Jezus Christus en de Heilige Geest de mogelijkheid om door jou heen wonderlijke dingen te doen.  

Open Hemel Conf JenK en BenM

Sprekers


Julian en Katia Adams
Julian en Katia zijn veel gevraagde sprekers uit Zuid-Afrika en dienen wereldwijd kerken, bedrijven en leiders. Julian is een ervaren profeet met een sterke gave van onderwijs. Zijn verlangen is om de kerk te mobiliseren en om op alle plekken in de wereld het Koninkrijk van God te brengen. Katia heeft een diepgaande en openbarende gave van onderwijs en staat bekend om het leiden van mannen en vrouwen naar doorbraak, om te wandelen in hun door God gegeven vrijheid en autoriteit, en zo het Koninkrijk wereldwijd te zien groeien.

Bert & Mirjam de Hoop
Bert en Mirjam zijn vader en moeder van 3 geweldige meiden en leiden samen met veel passie de prachtige kerk Nieuw Leven in Maastricht. Daarnaast geven zij onderwijs op de ‘Kingdom Lifestyle Bijbelschool’. Zij zijn een geweldig voorbeeld in het praktisch uitleven van Gods Koninkrijk. Hun verlangen is dat meer en meer christenen een bovennatuurlijke levensstijl gaan leven. Een levensstijl waarin het bovennatuurlijke natuurlijk is. Een levensstijl dus waarin Gods Koninkrijk in en door jouw leven heen zichtbaar wordt op de plaats waar jij woont, werkt en functioneert.  


Leiderschapslunch

Op zaterdagmiddag van 13.00 - 15.00 uur organiseert ‘NLM Conferenties’ een leiderschapslunch voor leiders (eindverantwoordelijken) van bedrijven, teams, kerken en / of bedieningen. Het is een unieke gelegenheid om samen met anderen in een kleiner gezelschap met Julian & Katia en Bert & Mirjam in gesprek te zijn. Naast input over het vermenigvuldigen van koninkrijkscultuur zal er ruimte zijn voor fellowship, input, netwerken, Q&A en bediening. 
Open Hemel Conf Leiderschapslu

 
Programma
 

Vrijdag 18 mei        

Zaterdag 19 mei

Zondag 20 mei

20.00 uur - Dienst

10.00 uur - Dienst

10.00 uur - Dienst

22.00 uur - Conferentieborrel

13.00 uur - Leiderschapslunch

20.00 uur - Dienst

 

20.00 uur - Dienst

 
Locatie

De conferentie vindt plaats in de prachtige locatie De Rebelle in hartje Maastricht. Rebelle is gevestigd in de Augustijnenkerk, een Rijksmonument uit de 17de eeuw met een bijzondere uitstraling door haar hoge plafond, fantastische raampartij en meer dan indrukwekkende interieur. Parkeergelegenheid (Q-Park Mosae Forum) is in de buurt. 

Open Hemel Conf Rebelle

De Rebelle
Kesselskade 43
6211 EN Maastricht

Tickets

Volwassen - €59,00 (Early Bird-korting t/m 31 maart, €49,00)
Jongeren & Volwassenen - €35,00 (Early Bird-korting t/m 31 maart, €25,00)
Kids t/m 12 jaar - GRATIS
Dagticket Vrijdagavond - €15,00
Dagticket Zaterdag - €30,00
Dagticket Zondag - €30,00
Leiderschapslunch op zaterdag - €13,00
Ticketprijzen zijn exlusief administratiekosten van max. €3,81 per ticket.

Tickets zijn te bestellen via Eventbrite.

Nieuw Leven

Nieuw Leven is en kerk die van tijd tot tijd conferenties organiseert met het verlangen om christenen in de regio toe te rusten om God en Zijn Koninkrijk door onze levens zichtbaar, vol van liefde en betrokken te laten zijn op de plekken waar Hij ons plaatst en leidt.