Nieuw Leven-kerk laat iedereen aanschuiven 

 
De maand oktober staat bij Nieuw Leven in het teken van 'liefde voor mensen'. Zo is de kerk een nieuwe prekenserie gestart over dit thema. ‘Liefde voor mensen’, een waarde die NLM wil uitdragen en waar deze maand ook praktisch handen en voeten aan wordt gegeven. Onder andere door het organiseren van een diner waar iedereen welkom is.

Liefde voor Mensen diner
 
“We investeren als kerk al jarenlang in mensen die het minder hebben”, zegt Kim Koppelaar van de organisatie. “Bijvoorbeeld via de voedselbank, maar ook in onze persoonlijke vriendschappen met mensen uit onze eigen omgeving. Al deze mensen willen we graag uitnodigen om deze maand met ons een maaltijd te delen.”

“Iedereen die zich betrokken voelt bij de NLM-familie is welkom en wordt uitgedaagd om mensen uit hun omgeving mee te vragen en te genieten van heerlijk eten, vriendschap en gezelligheid.”

 
Op zondag 29 oktober na afloop van de kerkdienst wordt tussen 12.00 uur en 14.00 uur in La Bellettsa in Heugemerveld in Maastricht het diner georganiseerd. Iedereen die komt kan ook praktisch iets bijdragen. Dit kan zijn door het klaarmaken van een gerecht of het inrichten en opruimen van de locatie. “Iedereen die zich betrokken voelt bij de NLM-familie is welkom en wordt uitgedaagd om mensen uit hun omgeving mee te vragen en te genieten van heerlijk eten, vriendschap en gezelligheid”, aldus Koppelaar.

Aanmelden
Aanmelden kan via info@nieuwlevenmaastricht.nl of persoonlijk bij Conny Lo-a-Njoe of Kim Koppelaar.

Liefde voor Mensen