Netwerkbijeenkomst Heaven in Healthcare 


Hoe zou de gezondheidszorg eruit zien als medewerkers in de zorg zich toegerust, aangemoedigd, gemotiveerd en ondersteund voelen met een duidelijke visie? Een visie waar we gebruik maken van de liefde, kracht en wijsheid die God vrij en grenzeloos aan ons beschikbaar stelt.

Heaeven in Healthcare
 

- Een plek waar jij als medewerker in de zorg gewaardeerd en erkend wordt als een geschenk van God voor de mensen om je heen
- Een plaats waar Gods liefde merkbaar aanwezig is
- Een plaats waar de kracht van God in alle wijsheid wordt ingezet naast de standaarden van behandeling
- Waar we elkaar kunnen ondersteunen, aanmoedigen en bemoedigen 
- Als jij werkzaam bent in de gezondheidszorg (ongeacht functie, sector, discipline, dienstverband) of een zorgopleiding volgt nodigen we je uit voor de netwerkbijeenkomst ‘Heaven in Healthcare’. 

 

Pete Carter heeft het verlangen om de gezondheidszorg te beïnvloeden met de kracht en liefde van God zodat goede en deskundige behandeling samen gaat met liefde, kracht en wijsheid van God.

 

Datum: zaterdag 30 september van 12:00 - 14:00 uur (inclusief lunch)
Locatie: La Belletssa, Kardinaal van Rossumplein in Maastricht


De netwerkbijeenkomst is specifiek voor mensen die werkzaam zijn in de zorg of een zorgstudie volgen.

 
Tijdens deze netwerkbijeenkomst spreekt Dr. Pete Carter. Pete is werkzaam geweest als huisarts en is nu werkzaam als voorganger van ‘Eastgate church’. Pete heeft het verlangen om de gezondheidszorg te beïnvloeden met de kracht en liefde van God zodat goede en deskundige behandeling samen gaat met liefde, kracht en wijsheid van God. Tijdens deze netwerkbijeenkomst is, naast het spreken van Pete, ruimte om voor en met elkaar te bidden. 
 
Meld je aan via Eventbrite!
 
’s Avonds is er een ‘fire night’ onder leiding van dezelfde Pete Carter waar iedereen welkom is. Deze ‘fire night’ vindt ook plaats in La Belletssa in Maastricht.