Pinksterweekend 'We love Maastricht' 

 
Tijdens het pinksterweekend is het team van de bovennatuurlijke school ‘Face à Face’ uit Rennes uit Frankrijk te gast bij Nieuw Leven. We gaan samen een aantal geweldige dingen doen. 
 
We Love Maastrichtwebsite

Op zaterdagmiddag 3 juni gaan we met elkaar de stad in om met elkaar Gods goedheid te laten zien. We hebben een aantal leuke ideeën waaronder het uitdelen van 'gratis knuffels' (free hugs). De insteek is om via creatieve vormen onvoorwaardelijke liefde te laten zien. We vinden het geweldig als je mee gaat. Meld je aan bij Bert of via info@nieuwlevenmaastricht.nl.
 
Zaterdagavond is er om 20:00 uur een profetische avond in La Belletssa. Deze keer niet met een spreker, maar door middel van persoonlijke ontmoetingen met God. We gaan dit doen met profetische creativiteit en ‘soaking’. Ervaar de merkbare aanwezigheid van God, geniet van zijn glorie en goedheid en hoor wat Hij je te vertellen heeft. 
 
Op zondag 4 juni, na de dienst tussen 14:00 - 16:00 uur, is er gelegenheid om over je te laten profeteren. Schrijf je in via info@nieuwlevenmaastricht.nl. Het team van ‘Face a Face Rennes’ willen dan in tweetallen over je leven profeteren.