Genezingsschool in Maastricht 


Op 24 september 2016 start ‘Alive and Well Ministries’ samen met Nieuw Leven een genezingsschool in Maastricht. De school is een geweldige gelegenheid voor iedereen die verlangt naar meer van Gods koninkrijk en zich zelf wil uitdagen om te bidden voor genezing van zieken.

Genezingsschool Maastricht
 
In een periode van acht zaterdagen word je toegerust om een atmosfeer van wonderen en genezing te scheppen en zelf voor zieken te bidden in de naam van Jezus. Het onderwijs is sterk praktijkgericht met opdrachten, een bijbelleesrooster en vraag- en antwoordsessies. Daarnaast maken we tijd vrij om op straat, in de dienst en tijdens de school te bidden voor zieken en genezing vrij te zetten. Er is ook een mogelijkheid om mee te gaan op een zendingsreis binnen Europa.
 

Paul en Annick Rooda

De trainingen worden gegeven door Paul en Annick Rooda. Paul en Annick hebben zeven jaar als zendeling in Canada gewerkt en een school opgezet met het materiaal van de ‘Bethel School of Supernatural Ministry’. Sinds 2009 zijn ze werkzaam vanuit Genk, België en geven ze diverse Trainingsscholen en Genezingsscholen in België,  Nederland en Servië. Naast het toerusten van kerken, reizen ze naar diverse landen om het goede nieuws van Jezus en Zijn koninkrijk te brengen en nemen ze vaak teams mee. Paul heeft diverse boeken geschreven over Goddelijke genezing.


Datum & tijden

De ‘Alive and Well Genezingsschool’ vindt plaats op de volgende data van 10.30 uur tot 16.00 uur:
24 september 2016
29 oktober 2016
19 november 2016
21 januari 2017
25 februari 2017
25 maart 2017
22 april 2017
13 mei 2017
14 mei 2017 Genezingsdienst

De locatie is in Maastricht. Het adres wordt later nog bevestigd.


Aanmelding & kosten

De kosten voor het volgen van de school zijn € 180,- (dat is dus € 22,50,- per dag). Studenten betalen € 150,-. Dit is inclusief de 'Alive and Well Genezingsschool' Manual, het boek 'Ga, Verkondig en Genees', een studie CD en toegang tot de website om de sessies nog eens te beluisteren. Koffie en thee is voorzien. Lunch zelf meenemen. Betaling is in twee termijnen. Bij uitzondering kan in overleg in termijnen worden betaald.
 
Aanmelden kan door een mail te sturen naar scholen@alive-and-well.org of via www.alive-and-well.org. U ontvangt dan een factuur. Betaling daarvan maakt de registratie definitief.


Kerkleider of voorganger

Het is ons verlangen om de kracht van God te zien doorbreken in kerken in deze regio. We willen graag in investeren om samen met jou te bouwen aan een cultuur die dit mogelijk maakt. Concreet willen we dit doen door je uit te nodigen de ‘Alive and Well Genezingsschool’ te volgen op onze kosten. We verwachten dat ons vrijgevigheid iets gaat vrij zetten in de prachtige roeping die God over je leven en je kerk heeft gelegd.
 
Meer informatie over ‘Alive and Well Ministries’ of Paul en Annick Rooda is te vinden via www.alive-and-well.org of +32 (0) 487-463060.