Conferentie met Julian Adams 


Op 13, 14 & 15 mei, tijdens Pinksteren, organiseert Nieuw Leven Maastricht een prachtige NLM conferentie. Het is een voorrecht om opnieuw Julian Adams in ons midden te hebben voor deze conferentie. 

Kiss of the fatherw

De titel van deze NLM Conferentie is ‘de kus van de Vader’. Jezus heeft ons de Heilige Geest beloofd als volwaardig plaatsvervanger van Hem. Als zonen en dochters van God mogen we genieten van een diepgaande persoonlijke relatie met de Heilige Geest. Voor ons allemaal is een krachtig, gezegend leven weggelegd vol van blijdschap samen met de Heilige Geest. 

Julian en zijn vrouw Katia Adams zijn goede vrienden van de Nieuw Leven familie en afgelopen jaren bij verschillende conferenties en ontwikkelingen van NLM betrokken geweest. Beiden hebben een geweldig hart voor het koninkrijk van God en een hartsverlangen om mannen en vrouwen vrij te zetten met een duidelijke roeping om Gods koninkrijk te brengen in elk aspect van deze wereld. Zowel Julian als Katia worden gebruikt in een apostolische, profetische bediening en roepen over kerken en individuen Gods grootheid naar voren.

Julian and Katia
 

Programma

We organiseren 4 diensten die vol staan met aanbidding, goed onderwijs en tijd voor gebed en bediening.

Vrijdagavond 13 mei van 20:00 – 22:00 uur
Zaterdagochtend 14 mei van 10:00 – 12:00 uur
Zaterdagavond 14 mei van 20:00 – 22:00 uur
Zondagochtend 15 mei van 10:00 – 12:00 uur tevens NLM dienst

Alle diensten worden gehouden in La Bellettsa, Kardinaal van Rossumplein 99 in Maastricht. Met uitzondering van de zondagochtend is er geen kinderopvang tijdens de diensten.
 

Aanmelden & kosten

De conferentie is open voor iedereen die meer honger heeft naar God en Zijn koninkrijk. Om de conferentie mogelijk te maken vragen we een toegangsprijs van € 25, - excl boekingskosten per volwassene (kinderen t/m 18 jr gratis). 
 

Aanmelden (via Eventbrite)