In gesprek met gevangenen 

Laat een gevangene niet alleen. Ga op bezoek! Gevangenenzorg Nederland heeft NLM gevraagd om vrijwilligers. NLM’ers die mee willen helpen om in Sittard gedetineerden te bezoeken en een cursus aan te bieden. Het gaat om cursussen die een gevangene helpt om te werken aan herstel. 

prison
 
Een prachtige kans voor ons als kerk. Veel Limburgse gedetineerden zitten in Sittard en zullen ook weer in onze regio terug keren. Het is een mooie opening om invulling te geven aan het zichtbaar maken van het koninkrijk van God.
 

Informatieavond

Ben je geïnteresseerd, om onder begeleiding van Gevangenenzorg Nederland, mee te doen met dit project? Coördinatie, training en begeleiding wordt gedaan door Kees Neven van Gevangenenzorg Nederland. Op 13 april komt Kees Neven naar Maastricht voor een informatieavond. Graag willen we jou en geïnteresseerden uit je netwerk uitnodigen. We beginnen om 19:30 uur in La Bellettsa, Kardinaal van Rossumplein 99 in Maastricht.
 

Vrijwilligersorganisatie

Gevangenenzorg Nederland is een vrijwilligersorganisatie voor (ex-)gevangenen, tbs-patiënten en hun familieleden. Ruim 560 vrijwilligers, verspreid over heel het land, gaan op bezoek in de gevangenis of bij familieleden van gevangenen thuis en bieden een luisterend oor en praktische ondersteuning.
 
Meld je aan bij Conny Lo A Njoe via conny@nieuwlevenmaastricht.nl