Inzamelactie voedselbank bij Albert Heijn Heer 

Klanten van Albert Heijn in Heer worden op zaterdag 27 juni gevraagd een deel van hun boodschappen af te staan aan de voedselbank van Nieuw Leven. Het concept is eenvoudig: aan het winkelend publiek wordt in de supermarkt een boodschappenlijstje uitgereikt en gevraagd om daarvan een of meer artikelen aan te schaffen, en deze na het afrekenen te doneren aan de voedselbank.

Voedselbankklein
 
Elke maand worden er door Nieuw Leven Maastricht ruim 40 voedselpakketten uitgereikt aan Maastrichtenaren die het, om welke reden dan ook, financieel niet redden om dagelijks een maaltijd voor het hele gezin op tafel te zetten.
 
We verwachten een toename in het aantal mensen die een voedselpakket nodig hebben. De winkelinzamelingsacties is daarom keihard nodig.
 
Hulp gevraagd
Op zaterdag 27 juni hebben we tussen 10.00 en 16.00 uur vrijwilligers nodig om onze kraam en inzamelpunt te bemannen. Wil je helpen bij deze geweldige winkelactie. Meld je dan aan bij Arjan Visser via arjan@nieuwlevenmaastricht.nl.
We zijn ook intens dankbaar dat de winkelmanager ons de kans geeft deze actie in zijn winkel in te richten. Laten we hem daarom zegenen door deze zaterdag allemaal onze boodschappen te doen bij de Albert Heijn in Heer.