Kidsleiders gezocht met hart voor God en kinderen 

 

Binnenkort wordt het kinderprogramma van Nieuw Leven Maastricht opgesplitst in onderbouw en bovenbouw. Om dit mogelijk te maken en alles veilig te laten verlopen is NLM Kids op zoek naar gemotiveerde kinderwerkers.

BE3Q9675 

“Door de jaren heen is er een team van kidsleiders ontstaan dat zich met hart en ziel inzet om de kinderdiensten mogelijk te maken. Toch is deze ondersteuning niet voldoende om de groei van het aantal kids op te vangen. We hebben extra mensen nodig”, zegt Roland Nocke die samen met zijn vrouw Vivian verantwoordelijk is voor de kidsprogramma’s van Nieuw Leven Maastricht.
 
“Bij Nieuw Leven houden we van families en vinden we het belangrijk dat ook onze kinderen met plezier naar de kerk gaan en zich er thuis voelen”, vult Vivian aan. Elke zondag is er tijdens de dienst een apart programma voor de kinderen en voor de allerjongsten is er een crèche. NLM Kids wil kinderen op een eigentijdse wijze en op hun eigen leeftijdsniveau belangrijke Bijbelse waarden uitleggen en hun tot een diepere relatie met Jezus leiden. Dat doen ze op een feestelijke en creatieve manier.
 
Geïnteresseerd? Laat iets van je horen via info@nieuwlevenmaastricht.nl of meld je aan bij Roland en Vivian.