Conferentie 'Heaven Touches Earth' 

 

Nog even en dan is er opnieuw een ‘Heaven Touches Earth’ conferentie bij Nieuw Leven Maastricht. “Het is een voorrecht om Julian & Katia Adams opnieuw in ons midden te hebben.” De conferentie vindt plaats van donderdag 15 tot en met zondag 18 mei 2014.
rebeccagrovessouthafricaukwedd
‘Heaven touches earth’ is een profetische kerkconferentie waarin de kerk wordt meegenomen in wat het betekent om geleid te worden door de Geest. Zonder twijfel wordt het een geweldige tijd met aanbidding, onderwijs en de kans om God te zien werken door tekenen en wonderen.
 
Julian & Katia Adams maken deel uit van ‘the Kings Arms Church’ in Bedford. Julian is naast een goede vriend van Nieuw Leven Maastricht iemand met een bijzondere profetische gave. Samen met Katia reist hij de wereld over om de lokale kerk toe te rusten in het verstaan van de stem van God. Katia is betrokken geweest in verschillende bedieningen zowel vanuit haar medische als theologische achtergrond en dient God nu naast haar man.
 
Programma
Donderdag van 19:30 – 22:00  uur: ‘Leiden vanuit het profetische woord’ (alleen toegankelijk voor Nieuw Leven teamleiders, thuisleiders en taakgroepleiders).
Vrijdag van 19:30 – 22:00 uur: ‘Spreken namens God’ (alleen toegankelijk voor Nieuw Leven teamleiders, thuisleiders en taakgroepleiders)
Zaterdag van 19:30 – 22:00 uur: ‘Heaven touches earth’
Zondag van 15:30 – 18:00 uur: ‘Heaven touches earth’
 
Vanwege de beperkte aantal plaatsen wordt men gevraagd zich aan te melden.
 
Voor mensen die Nieuw Leven niet regelmatig bezoeken maar wel interesse hebben, bestaat een wachtlijst. Inschrijven kan, maar is onder voorbehoud. Uiterlijk een week voor de conferentie wordt de inschrijving al dan niet bevestigd.